Životopis

zivotopis


Katarina Džal, rođena sam 24.9.1993. u Splitu.
Živim u Kaštel Kambelovcu sa svojom šesteročlanom obitelji. Imam tri brata,jednog starijeg i dva mlađeg. Iako sam jedina kćer u obitelji,za svog tatu sam najveci sin. Volim svoju obitelj,provedeno vrijeme s njima je dragocjeno. Moja obitelj vuče korijene iz Livna ( BiH) i za taj grad sam strašno vezana. Imam mnogo rodbine i dragih ljudi u tom malom gradiću.
 U Kaštelima sam  završila i osnovnu školu,provela svoje najbolje trenutke u životu. Plesala sam folkolor pet godina,igrala rukomet šest godina,bila aktivna u raznim organizacijama za poboljšanje života maldih u Kaštelima.  Kaštela se nalaze između Splita i Trogira, tako da sam dobar dio života provela i u tim gradovima. U Split sam išla u srednju školu, 2.Gimnaziju, a u Trogir sam redovito izlazila vani.
Trenutno studiram u Zadru. Zadar je mali dalmatinski grad,prepun studenata ali veoma mrtav s obzirom da u njemu živi toliko mladih.
Studentica druge godine Stručnog studija za odgojitelje na Sveučilištu u Zadru. Na fakultetu mi je trenutno super,gradivo je zanimljivo a profesori su u redu.
U slobodno vrijeme volim ko i svaka  splićanka ispijat kavicu,osim kavice s prijateljima u slobodno vrijeme rolam,treniram,radim na raznim promocijama i shoppingiram.
Jedan dio slobodnog vremena provodim i volontirajući u bolnici i raznim udrrugama.
Vesela sam,vječno nasmijana i spremna za akciju. Volim istraživati i putovati.  
 
 Livnobraca i ja