Volim šivat i oslikavat stvari. jedino u zadnje vrijeme nemam baš vremena posvetiti se tome ali kako dolazi Božić, pokušavam se posvetiti više, kako bih mogla druge usrećiti, hand made stvari su najbolji pokloni. Dobre sam volje jer cu uskoro moci uzivati u pečenju kolača pa želim tu dobru volju prenijet na vas i želim da se sve prisjetimo tih nekih slatkih sitnica koje nam olakšavaju život. Čitam što više mogu, proučavam anatomiju, yogom se poprilično intenzivno bavim, trbušnim plesom isto tako, plešem i balet i kad god si mogu priuštiti odem na plesne radionice. A sad krećem i sa plesom i jezicima. Opuštaju me večeri sa prijateljicama  kada gledamo filmove i igramo društvene igre 
doduše, to nije baš često obzirom na to da svi imamo obveza, ali 1-2 mjesečno se uvijek nešto uspije organizirati.  

Volim planinariti, upoznavati prirodu. Kad god mogu idem u šetnje, na svježem zraku. Također odlazim u teretanu, treniram rukomet.

planinarenje


                                                                         Volim umjetnost, crtanje i fotografiranje.


Često odlazim u kino, zadnji film koji sam gledala bio je Nestala. Priča počinje petom obljetnicom braka Amy i Nicka, kad Nick primijeti nestanak svoje supruge. U potragu se brzo uključuje cijelo mjesto, Amyini roditelji koji s čitav serijal slikovnica inspiriranih likom svoje kćeri, Čudesne Amy, policija i mediji, a kao prvooptuženi u ovoj potrazi uskoro se istakne Nick, što nije neočekivani scenarij. Kroz iznošenje dnevnika koji Amy piše, priča postupno dobiva konture koje nisu toliko očekivane i vodi do neočekivanog raspleta. Prvi dio filma balansira između sadašnjosti (prvih nekoliko dana potrage iz perspektive Nicka) i prošlosti (u kojoj Amy piše svoj dnevnik) do točke u kojoj počinjemo paralelno pratiti živote Nicka i Amy, a radnja postaje dinamičnija i manje detaljna. Iako je priča na trenutke pomalo neuvjerljiva, Fincher uspijeva održati napetost čak i pred sam rasplet.