Životopis

Moje ime je Ana Kalajžić. Rođena sam u Splitu 1994. godine kao drugo, mlađe žensko dijete u obitelji Kalajžić. Od tada živim u Stanićima, malom naselju pokraj Omiša.kuca              more
                                                                         Vrtić sam pohađala u Omišu. Završila sam Osnovnu školu Josipa Pupačića u Omišu. Nakon završene osnovne škole upisala sam jezičnu gimnaziju u Omišu, Srednja škola Jure Kaštelan. Svojih 19 godina provela sam u Omišu, te nakon uspješno završene srednje škole upisala sam Učiteljski studij na Sveučilištu u Zadru.
mi

Maturalna večer

Roditelji Ankica i Marko Kalajžić imaju  i stariju kćer Damiru, koja je osam godina starija od mene. To je ogroman generacijski jaz, no tek od nedavno smo ga počele uspješno savladavati druženjem, pričanjem i ostalim interakcijama. Još je uvijek prisutan jaz, al ne u tolikoj mjeri ko nekoć.

si

London time / bonding time / sisters time

Moje najbolje prijateljice nažalost ne studiraju i ustom gradu kao ja. Paula je u Zagrebu na Pravnom fakultetu, a Gabrijela je u Splitu na Ekonomiji. Nedostaju mi, no nakon dugo vremena što nas obaveze odvoje još je slađe s njima popit kavu i izać vani.
tri

Paula & Gabi